
Valldal Culinarium i påska!
Årets første Culinarium Classic (Khaya som lokasjon) går av stabelen på påskeaften. Tema for kvelden er “endeleg vår” – altså lett og forfriskande! Noko av

Julinarium
“Julinarium” is Valldal Culinariums Christmas Edition. Jul is the Norwegian word for Christmas, so Julinarium is a word play of the combination of traditional Norwegian

Valldal Culinarium Sommergrill
Valldal Culinarium for første gong midt i sommarsesongen! Michelin-kokken og sommelieren slår seg laus med grillen og tryllar saman dei deiligaste kombinasjonar. Vi feirar sommaren

Cupping med Anne Birte og Hanne fra JACU
Bli med på cupping med Anne Birte og Hanne fra JACU – vår eminente kaffeleverandør!

Bli kjent med sider frå Sunnmøre!
Pizzakveld og sidersmaking med Skarbø og Lingebakken laurdag 1. juni! Bli kjent med sider frå Sunnmøre! Vi får presentert og servert siderprodusentane sine produkt, og

Årets første Valldal Culinarium
I påska skjer det! Ny utgåve av Valldal Culinarium er lagt til 29. mars – altså langfredag, med start kl 18. Vi held til på