Lørdag 12-17 og 21-02
Søndag 12-17

Uansett vær, hos oss finner du varme og god atmosfære

Heimelaga mat

Alt vi serverer er laga frå botnen av, for slik synest vi det skal vere.

Vi legg stor vekt på kvalitet framfor kvantitet, og å begrense matsvinn er viktig.

Dei heimelaga lunsj- og middagsrettane er hovudsakleg basert på Zulu cuisine, er komponert med reine råvarer, ferske grønnsaker og urter, kombinert med afrikansk krydder. Dei tar utgangspunkt i den matkulturen Muzi har vakse opp med heime. Dette lagar eit heilt unikt norsk-afrikansk preg over menyen.

Av kaker og dessertar er det meste basert frå oppskrifter frå familie og vener. Det faste innslaget er den populære gulrotkaka, som er frå svigermors kokebok. I sesong brukar vi sjølvsagt lokale gulrøtter.

I tillegg har vi fruens friske ostekake, Khaya cookies, tante Majas mokkafromasj og lokalprodusert jordbæris.

Få Nyhetsbrev

Få Nyhetsbrev om hva som skjer på Khaya