Norsk
English
SMÅRETTAR
Grovt brød med ost og skinke eller salami. Tilberedt i sandwich grill, serveres varm og sprøstekt med olivenoljedrizzled salat til. Også tilgjengelig som vegetar.
110,-Smakfull omelett fylt med ost og lett krydret chorizopølse. Serveres varm med ostetoast og olivenoljemarinert salat til.
130,-LITT STØRRE RETTAR
Tradisjonell Zulu-rett
Gryte med langtidsstekt oksekjøtt, løk, kvitløk, tomat, gulrot, sopp og krydder.
Serveres med Zulu maisbrød
Smakfull vegetarrett som servert i Zululand
Rosecoco bønner kokt og stekt med løk, kvitløk, paprika, gulrot, sopp, salt og pepper.
Serveres med fullkornscouscous eller Zulu maisbrød og olivenoljemarinert salat til.
FREDAGSBIFF
Kvar fredag frå 16:00 / every Friday from 16:00
Serveres med stekte tomater i olivenolje, potet og stekte grønnsaker
295,-MENY 1
Valldalsaft / prosecco
Tradisjonell Zulu-rett
Gryte med langtidsstekt oksekjøtt eller kylling Løk, kvitløk, tomat, gulrot, sopp og krydder Serveres med Zulu maisbrød
Bananmilkshake / Amarula milkshake
Chemex filterkaffi
395,- m/ prosecco
MENY 2
Valldalsaft / prosecco
Forrett – spicy kyllinglever
Marinert med løk, kvitløk, chili og krydder Serveres med couscous
Tradisjonell Zulu-rett
Gryte med langtidsstekt oksekjøtt eller kylling Løk, kvitløk, tomat, gulrot, sopp og krydder Serveres med Zulu maisbrød
Dessert
Ostekake toppet med friske bær
Chemex filterkaffi
495,-
565,- m/ prosecco
LUNCHMENU
Brown bread with cheese and ham/salami
Prepared in a sandwich press, served warm and crispy with olive oil marinated salad on the side. Vegetarian option available Wine recommendation: Chablis
Tasty omelette filled with cheese and a mild spiced chorizo
Served warm with crispy cheese toast and olive oil marinated salad on the side
DINNER
Traditional Zulu dish
Stew with slow cooked beef, onion, garlic, tomato, carrot, mushroom and spices Served with Zulu maize bread
Tasty vegetarian dish as served in Zululand
Rosecoco beans boiled and cooked with onion, garlic,, paprika, carrot, mushroom, salt and pepper Served with wholdegrain couscous or Zulu maize bread
FRIDAY STEAK
Every Friday from 16:00
Served with fried tomatoes in olive oil, potatoes and fried vegetables
295,-