Lørdag 12-17 og 21-02
Søndag 12-17

Uansett vær, hos oss finner du varme og god atmosfære

NYHET

Sommelier Bar

Vi har gleda av å presentere vårt nyaste konsept, som er integrert på Khaya; Sommelier Bar.

Med sin sommelierkompetanse kan Muzi by på omfattande viten og kunnskap om både øl, vin og brennevin. Kompetansen inkluderar brei innsikt i vitikultur og vinproduksjon, kunnskap om forskjellige vinområde i verda, kvalitetsvurdering av drikkevarer, og ikkje minst kunsten å kombinere mat og drikke.

Å introdusere Sommelier Bar, gir eit nytt aspekt til vår lille store bedrift. Vi tibyr no eit breidt utvalg av vinar; forskjellige typar, opphavsområde og priskategoriar; fra unge vinar (bordvin) til ekslusive vintage vinar.

Det vil bli arrangert forskjellige tids- og sesongspesifikke temakveldar framover, og det vil også være mogleg å booke inn små (min 5) og mellomstore grupper (opp til 30 pers) for ein hyggeleg og berikande kveld med sjølvvald tema, eller etter anbefaling frå sommelieren basert på ønsker og budsjett. Ein venekveld, bursdagsfeiring, teambuilding, utdrikningslag.. Mange moglegheiter!

Aktuelle tema kan være:

  • Grunnleggende vinsmaking for nybegynnere
  • Viner til feiringer
  • Påske/juletema
  • MiniCulinarium
    • Vin til ost (lokal, f.eks Skarbø Ysteri)
    • Vin til tapas/steinovnspizza/grillmat osv
  • Vin fra spesifikke områder

Du kan sjølvsagt også ta turen innom for eit glas i våre åpningstider utan å booke. Er du glad i vin, dens bakgrunn og historie, druer, produksjonsmetode og så videre – ta gjerne turen innom for ein god prat og diskusjon

Få Nyhetsbrev

Få Nyhetsbrev om hva som skjer på Khaya