I påska skjer det!
Ny utgåve av Valldal Culinarium er lagt til 29. mars – altså langfredag, med start kl 18. Vi held til på Khaya; arrangementet har kjent stil, men med nye smakar på bordet.
Velkommen til ei ny smaksoppleving av dei sjeldne.
Temaet denne gongen er ein forfriskande start – vi er med andre ord klare for vår!
Under middagen byr Stian Omenås på musikalsk innslag
Pris 1550,- per pers – Påmelding her på nettsida, på facebook eller sms til 94055882. Obs; max 30 stk
Etter middagen er baren open ut i dei små timar, så her kan man kose seg lenge!
Vi får besøk av Guido May med vener som gir oss stemningsfull jazz frå kl 22
Dette er artistar som har spelt på store scener rundt om i verda, så gå ikkje
glipp av denne unike sjansen til å oppleve eit stort musikalsk augneblink i Valldal
– inngang 200,- (begrensa antal –bestill gjerne på forhånd)
(Inngang til konsert er inkl. i Culinarium-billetten)
Guido May: trommer
Lorenz Boesche: piano
Susi Lotter: kontrabass